• Banner #5
  • Banner #6
  • Banner #1
  • Banner #2
  • Banner #3
  • Banner #4
»
Despre noi » Noutăți » Seminar Pedagogic


Seminar Pedagogic

 
CENTRUL EDUCAȚIONAL EMANUELA VĂ INVITĂ LA SEMINARUL:
“BAZELE SPIRITUALE ALE PEDAGOGIEI WALDORF”
INVITAT Jörg Hermann Schröder
DATA: 9,10 și 11 mai 2014.
Conferințele și euritmia vor fi susținute de domnul Jörg Hermann Schröder. Domnul Schröder este profesor Waldorf și profesor de euritmie. Din 1993 susține cursuri în centre de formare a educatoarelor Waldorf: seminarul de Educatoare Waldorf Rudolf Steiner din Dortmund Germania, seminarul de Educatoare Waldorf din Coreea,seminarul de Educatoare Waldorf din Cehia. Este unul din principalii fondatori ai școlii Waldorf din Soest, Nordrhein-Westfalen, contribuind atât la proiectul architectural cât și la realizarea efectivă a clădirii. Din 2004 este liber profesionist și susține seminarii pe diferite teme antroposofice în Germania, Cehia, Slovacia, Austria, Elveția, Italia și Spania. 
În Romania vine pentru prima data, la invitația Centrului Educațional Emanuela- prima inițiativă Waldorf privată din Cluj-Napoca. Rezultatele cercetării lui în domeniul eteric, al forțelor formatoare de viață și al ființelor elementare, sunt subiectul multor asemenea seminarii. Este căsătorit și are 4 copii. Seminarul derulat de dânsul pe perioada unui week-end, are menirea să deschidă uși pentru o mai bună înțelegere, nu doar a pedagogiei Waldorf ci și a relațiilor de zi cu zi pe care le avem, cu noi înșine,cu copiii noștri, cu colegii noștri.
Conferințele vor fi susținute în limba germană, cu traducere în limba română, de către lector univ. Sorin Radu Țigăreanu.
Programul muzical va fi oferit de doamna Judith Dan, nume de referință a mișcării Waldorf din Romania, fondator al inițiativelor Waldorf din Romania, profesor de peste 20 de ani în școala Waldorf din Cluj-Napoca.
Taxa de participare este de 150 lei.
Pentru aceia dintre dumneavoastră care vă doriți să participați, iar taxa poate fi o piedică, vă rugăm să contactați organizatorii. Locurile sunt limitate.
Pentru înscrieri vă rugăm să vă adresați organizatorilor.
Organizatori: Rodica Emanuela Nica- telefon: 0744752199 e-mail: rodica.nica@emanuelaedu.ro .
                     Diana-Corina Stoica - telefon: 0729543943 e-mail: diana.stoica@emanuelaedu.ro.
Locul de desfășurare: CENTRUL EDUCAȚIONAL EMANUELA Cluj-Napoca, str. Alexandru Bohățiel (fosta Zărnești), nr. 18,
                                    cartier Andrei Mureșanu nr.18 Tel: 0744752199
                                    E-mail: secretariat@emanuelaedu.ro, web: www.emanelaedu.ro