• Banner #5
  • Banner #6
  • Banner #1
  • Banner #2
  • Banner #3
  • Banner #4
»
Programe » Sfat bun

Sfat bun-  Întâlniri cu părinții

Activitatea completă și complexă a dascălilor angajați în lucrul cu copiii Centrului Educațional Emanuela devine realizabilă și plină de sens atunci când există o strânsă legătură cu familia.
În acest sens, organizăm întâlniri ritmice cu toți părinții copiilor înscriși în centrul nostru, întâlniri în care se discută o temă pedagogică care poate avea și parte practică, precum și alte subiecte de interes pentru întreaga grupă de copii .

Sfat Bun - Întâlniri individuale cu părinții - Observarea și evoluția copilului

Tot în sensul unei educații care situează copilul în centrul atenției, dispunem de un program denumit „consiliere”, program ce are în vedere organizarea periodică de întâlniri individuale cu părinții fiecărui copil în parte. Acest program se adresează tot părinților care au copiii înscriși în Centrul Educațional Emanuela.
Aceste întâlniri sunt programate de către coordonatorul  programelor  pedagogice- Diana-Corina Stoica și au loc o dată în anul școlar, la propunerea Centrului Educațioanal Emanuela. Programarea se face de comun acord cu fiecare părinte în parte. Perioada din an alocată acestor întâlniri, este luna ianuarie și februarie.
Aceste întâlniri pot să fie solicitate de mai multe ori pe an, fie de către familia copiilor, fie de către dascălii Centrului.
În cadrul acestor întâlniri, discuțiile sunt  strict legate de copilul părinților care solicită întâlnirea, accentul fiind pus pe observarea și evoluția copilului.

Părinții din cadrul Centrului Educațional Emanuela beneficiază de  gratuitatea acestor întâlniri.


Locația va fi sediul Centrului Educațional Emanuela.